Kényelem. Élmény. Kikapcsolódás.
Szobafoglalás Kapcsolat
Telefonszámunk: +36 20 62 17 444
Minden nap 7.00-21.00 óráig

Kérje tőlünk a legjobb ajánlatot

Egyedi ajánlatot kérek

Adatvédelmi nyilatkozat

 

  1. Általános tudnivalók


A Cserkeszőlő Apartman Kft üzemeltetésében lévő - a továbbiakban Apartmanház - tiszteletben tartja az internetes oldalt felkereső személyek személyes adatokhoz fűződő jogait. Jelen iránymutatás tájékoztatást ad arra vonatkozóan, hogy az Apartmanház milyen információkat tart nyilván, és azokat miként használja fel.
A honlap látogatásával Ön egyúttal tudomásul veszi, hogy információink igénybevételekor aláveti magát a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvényi és egyéb vonatkozó szabályozásnak, és egyben fenntartás nélkül elfogadja a nyilatkozatokban rögzített feltételeket.
A honlap böngészése során Ön egyidejűleg adatot is szolgáltat. Az adatszolgáltatás részben automatikusan, részben a honlapon elhelyezett űrlapok, formanyomtatványok kitöltésével, esetlegesen hírlevél megrendelése útján történik.
Ön a honlap látogatásával egyben egyetért azzal, hogy adatokat szolgáltasson a honlap kezelője számára, és tudomásul veszi, hogy egyes weboldalak látogatásának feltétele az oldalak tartalmának megfelelő személyes adatok önkéntes szolgáltatása.
 


2. Személyes adatok felvétele, feldolgozása, felhasználása


Csak olyan személyes adatokat rögzítünk, amelyeket a látogató önkéntesen bocsát rendelkezésünkre, illetve ehhez az adatrögzítéshez, adatfeldolgozáshoz, illetve adatfelhasználáshoz a látogató kifejezetten hozzájárul. Ebben az esetben a látogató egyúttal elfogadja az alábbi feltételeket is.
A honlap meglátogatása során az Apartmanház szervere bizonyos adatokat automatikusan, rendszeradminisztrációs, statisztikai vagy biztonsági okokból eltárol. Ezek az adatok a látogató internet szolgáltatója, néhány esetben a látogató IP-címe, a szoftverböngésző verziószáma, számítógépes operációs rendszerének típusa, a weboldal, ahonnan az apartmanház honlapját elérte, azok az oldalak, amelyeket a honlapon meglátogatott, azok a keresőszavak, amelyeket a honlap eléréséhez használt. Ezen adatokból az oldal látogatottságára lehet következtetni, az adott gépekre lehet visszakövetkeztetni, személyes adatok felhasználására nem kerül sor. Az adatok kizárólag névtelenül kerülnek felhasználásra.
Amennyiben személyes adatokat bocsát az Apartmanház rendelkezésére, akkor azokat a törvényes kereteken túlmenően, illetőleg az Ön hozzájárulását meghaladva nem használjuk fel, és nem adjuk tovább harmadik személynek. Csak abban az esetben adjuk tovább az adatait az Ön hozzájárulása nélkül, ha azt jogszabály, hatóság, vagy bíróság elrendeli.
Jelen nyilatkozaton való bármely változtatást ezen a honlapon nyilvánossá teszünk.
 


3. Weboldal
 

A Cserkeszőlő Apartman Kft. fenntartja a jogot, hogy a honlap mindenkori tartalmát korlátozás, értesítés nélkül megváltoztassa, bármely, illetve valamennyi szolgáltatását megszüntesse, felfüggessze.
Az Apartmanház szolgáltatásai számos olyan kapcsolódási pontot (linket) tartalmaznak, tartalmazhatnak, amely más szolgáltatók oldalaira vezet. Ezen linkekért, az ott található adatokért, illetve azon oldalak látogatása, használata miatt bekövetkező esetleges károkért a Cserkeszőlő Apartman Kft. nem vállal felelősséget.
A szolgáltatásainak igénybevételéhez bizonyos esetekben szükség lehet regisztrációs formanyomtatványok kitöltésére. Az ilyen oldalakon a Cserkeszőlő apartman Kft. a kapcsolatfelvételhez szükséges személyes adatokat (nevet, e-mail címet, lakcímet, telefonszámot) kér.
A Szolgáltató nem vállalja a felelősséget a már törölt, de az internetes keresőprogramok közreműködésével mégis archiválásra került, korábbi oldalaiért. Ezek eltávolításáról a keresőoldal működtetőjének kell gondoskodni.
A Szolgáltató által üzemeltetett weboldalak html kódja webanalitikai mérések céljából független, külső szerverről érkező és külső szerverre mutató hivatkozásokat tartalmazhat. A webanalitikai szolgáltató személyes adatokat nem, csak a böngészéssel kapcsolatos, az egyes egyének beazonosítására nem alkalmas adatokat kezel. Jelenleg a webanalitikai szolgáltatásokat a Google Inc. végzi (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043), a Google Analytics szolgáltatás keretében. További információ a cég adatvédelmi irányelveiről: http://www.google.com/privacy.html



4. "Cookie-k"


A honlap használatának megkönnyítése céljából az Apartmanház anonim látogatásazonosítót, ún. „cookie”-kat használ. A „cookie-k” kisméretű adatok, melyek ideiglenesen a böngészőprogramról az Ön számítógépének merevlemezére kerülnek az oldal látogatásával, és amelyek az oldal látogatásához szükségesek.
A honlap megtekintése során automatikusan rögzítésre kerül a Felhasználó látogatásának kezdő és befejező időpontja, illetve egyes esetekben - a Felhasználó számítógépének beállításától függően - a böngésző és az operációs rendszer típusa. Ezen adatokból a rendszer automatikusan statisztikai adatokat generál. Az üzemeltető ezen adatokat nem kapcsolja össze személyes adatokkal.
Az általunk használt „cookie-k” a látogató személyes adatainak felismerésére nem alkalmasak. A legtöbb böngészőprogram automatikusan elfogadja az anonim látogatásazonosítókat. A böngészőprogram beállításával azonban kiküszöbölheti a látogatásazonosító telepítését a merevlemezre. A tárolt „cookie-kat” bármikor eltávolíthatja gépéről oly módon, hogy törli az ideiglenes internet fájlokat.
 


5. Hírlevél


A Cserkeszőlő Apartman Kft. nem kíván helyt adni a kéretlen leveleknek, ugyanakkor fenn kívánja tartani a saját maga számára azt a lehetőséget, hogy az Ön számára fontosnak tartott információról Önt e-mailben értesítse, egyúttal biztosítja az Ön részére a visszautasítás lehetőségét.
A Szolgáltató az általa üzemeltett honlap hírleveleire feliratkozó személyeknek havonta néhány alkalommal újdonságokat, híreket és ajánlatokat tartalmazó online Hírleveleket és elektronikus direkt marketing üzeneteket (a továbbiakban: Hírlevél) kézbesít.
A Hírlevélre való feliratkozáshoz a név és e-mail cím megadása kötelező. A Hírlevélre történő feliratkozással a Felhasználó hozzájárul megadott adatai kezeléséhez. A Szolgáltató az adatokat mindaddig kezeli, ameddig azok törlését az érintett nem kéri.
A leiratkozás lehetőségét minden hírlevélben egy közvetlen link biztosítja, illetve a weboldalon is van rá lehetőség, valamint az info@cserkeszoloapartman.hu e-mail címre „Leiratkozás” tárggyal küldött levél útján.
A megadott személyes adatok valódiságáért a Felhasználó felel.
 


6. Személyes adatainak módosítása és törlése


A rögzített adatokat az Apartmanház törli a nyilvántartásából, amennyiben a törvényes vagy más jogcímen történő adattárolás feltételei már nem állnak fenn. Természetesen Ön is bármikor kérheti személyes adatainak törlését a nyilvántartásból. Továbbá arra is jogosult, hogy bármikor visszavonja hozzájárulását személyes adatainak felhasználására, vagy feldolgozására a jövőre nézve. Ezekben az esetekben, illetve, ha személyes adataival kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel, forduljon hozzánk levél formájában (Cserkeszőlő Apartman Kft, 5465 Cserkeszőlő, Fürdő utca 30, I/27.), vagy e-mailben (info@cserkeszoloapartman.hu). Kérjük akkor is lépjen kapcsolatba velünk, ha tudni szeretné, hogy szerepelnek-e adatok Önnel kapcsolatban nyilvántartásunkban, és ha igen, melyek ezek. Igyekszünk mihamarabb eleget tenni kéréseinek.
A felhasználó kötelezi magát arra, hogy a szolgáltatás igénybevételével nem küld olyan adatot, üzenetet, amely ellentétes
a) bármely jogszabállyal, nemzetközi egyezménnyel,
b) az Internet-szolgáltató hálózati visszaélések tilalmáról rendelkező irányelvében foglaltakkal,
c) bármilyen általánosan elfogadott Internet-szabállyal,
d) a jó erkölcs követelményeivel.
 


7. Biztonság


Az Apartmanház az Ön által szolgáltatott adatokat biztonságosan őrzi, valamint óvintézkedéseket tesz azok védelme érdekében - tehát elvesztésének, illetéktelen felhasználásának vagy módosításának megakadályozása érdekében.
Az adatkezelés során az Ön által önként szolgáltatott adatokhoz kizárólag az Apartmanház olyan munkatársai férhetnek hozzá, akiknek az munkaköri kötelezettsége.

A Szolgáltató tevékenysége során kiemelten fontosnak tartja a személyes adatok védelmét. A rendelkezésére bocsátott személyes adatokat minden esetben a hatályos jogszabályoknak eleget téve kezeli, gondoskodik azok biztonságáról, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, valamint kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a vonatkozó jogszabályok betartásához szükségesek.
Az adatvédelmi nyilatkozat a mindenkori hatályos jogszabályok alapján kerül kialakításra, különös tekintettel a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényre (a továbbiakban: Adatvédelmi törvény);a személyes adatok kezelése vonatkozásában az egyének védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról az Európai Parlament és az Európai Unió Tanácsa 1995. október 24-i 95/46/EK irányelvére;
az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvényre;
az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényre;
a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvényre.
1992. évi LXVI. törvény a polgárok személyi adatainak és lakcímének nyilvántartásáról

Az érintett kérelmére a Szolgáltató tájékoztatást ad az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. A Szolgáltató köteles a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 30 napon belül írásban, közérthető formában, ingyenesen megadni a tájékoztatást.
A valóságnak meg nem felelő személyes adatot a Szolgáltató az érintett kérelmére helyesbíti.
A személyes adatot a Szolgáltató törli, amennyiben
-annak kezelése jogellenes,
-az érintett kéri,
-az adat hiányos vagy téves – és ez az állapot jogszerűen nem korrigálható -, feltéve, hogy a törlést törvény nem zárja ki,
-az adatkezelés célja megszűnt,
-az adatok tárolásának törvényben meghatározott határideje lejárt,
-azt a bíróság vagy az adatvédelmi biztos elrendelte.

Jogorvoslati lehetőséggel, panasszal az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala, a következő elérhetőségeken lehet élni:
Név: Alapvető Jogok Biztosának Hivatala
Cím: 1051 Budapest, Nádor u. 22.
Postacím: 1387 Budapest, Pf. 40.
Telefon: +36-1-475-7100
Fax: +36-1-269-1615
E-mail: panasz@ajbh.hu
Web: www.ajbh.hu
 

 

 


Az adatkezelő adatai, elérhetőségei:
Név:Cserkeszőlő Apartman Kft
Cím: 5465 Cserkeszőlő, Fürdő utca 30, I/27.
Telefon: +36-20-62-17-444
E-mail: info@cserkeszoloapartman.hu
Web: www.cserkeszoloapartman.hu

Adatkezelés ny. sz.: NAIH-63914/2013.



Jogvédelmi Nyilatkozat
A Cserkeszőlő Apartman Kft. - továbbiakban Szolgáltató - weboldalán elérhető szolgáltatások használatával a Felhasználó elfogadja az itt felsorolt feltételeket.
A Szolgáltató minden ésszerű erőfeszítést megtett annak biztosítására, hogy a weboldalon közölt minden információ pontos legyen a feltöltése időpontjában. Ennek ellenére a Szolgáltató sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal felelősséget, illetve szavatosságot a weboldalon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül azon bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a weboldalt vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse.

A Szolgáltató nem garantálja, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

A Szolgáltató weboldala, az azon található minden képi, hang és szöveges tartalom és azok elrendezése, különösen nevek, logók illetve grafikák, tájékoztatók, elemzések és egyéb információs anyagok a Szolgáltató tulajdonát képezik.
A weboldal tartalma egészének, vagy részeinek bármilyen formában felhasználása különösen reprodukálása, átruházása, terjesztése, átdolgozása, vagy tárolása, a személyes használaton túl kizárólag a Szolgáltató kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.
A weboldal (www.cserkeszoloapartman.hu) teljes tartalma a Szolgáltató tulajdona, illetve rendelkezése alatt áll. A weboldal tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Amennyiben a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény másként nem rendelkezik, a weboldal egyetlen része sem másolható vagy publikálható a Szolgáltató előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül.
Személyes használat körében a weboldal tartalmának, vagy kivonatainak számítógépen tárolása, illetve kinyomtatása a felhasználó részére megengedett.

Telefonszámunk: +36 20 62 17 444
Minden nap 7.00-21.00 óráig

 

 

 

 

 

 

 

Standard apartman nappalival, egy külön hálóval

Elő-és Utószezon

09.01.-05.31.

Főszezoni ár

06.01.-08.31.

Apartman 2 vagy 3 felnőtt esetén 6.500.-Ft / fő 7.500.-Ft / fő
Apartman 4 felnőtt esetén 5.900.-Ft / fő 6.900.-Ft / fő
Gyermek ár: 3-14 éves korig 4.000.-Ft / éj 5.000.-Ft / éj
Gyermek ár 3 éves kor alatt díjmentes díjmentes

Családi apartman nappalival, két külön hálóval

Elő-és Utószezon

09.01.-05.31.

Elő-és Utószezon

09.01.-05.31.

Apartman 3 felnőtt esetén 6.500.-Ft / fő 7.500.-Ft / fő
Apartman 4 felnőtt esetén 5.900.-Ft / fő 6.900.-Ft / fő
Apartman 5 vagy 6 felnőtt esetén 5.300.-Ft / fő 6.300.-Ft / fő
Gyermek ár: 3-14 éves korig 4.000.-Ft / éj 5.000.-Ft / éj
Gyermek ár 3 éves kor alatt díjtalan díjtalan

Superior apartman

Elő-és Utószezon

09.01.-05.31.

Elő-és Utószezon

09.01.-05.31.

Apartman 2 vagy 3 felnőtt esetén 7.500.- Ft/fő/éj 8.500.-Ft/fő/éj
Apartman 4 felnőtt esetén  6.900.-Ft/fő/éj 7.900.-Ft/fő/éj
Gyermek ár: 3-14 éves korig 4.000.-Ft / éj 5.000.-Ft / éj
Gyermek ár 3 év alatt díjtalan díjtalan

Penthouse lakosztály díjszabása

Elő-és Utószezon

09.01.-05.31.

Főszezoni ár

06.01.-08.31.

Felnőtt ár 2 fő részére 18.600.-Ft/éj 20.600.-Ft/éj
Felnőtt ár 3 fő részére 23.900.-Ft/éj 26.900.-Ft/éj
Felnőtt ár 4 fő részére 28.100.-Ft/éj 31.200.-Ft/éj

 

Pünkösdi királyság


Köszöntsük együtt a tavaszt a Solaris Apartman&Resort-ban!


 

Ünnepi csomagajánlatunk tartalma: 
 

- üdvözlő ital
- szállás kényelmes, tágas standard apartmanban
- bőséges, svédasztalos reggeli 

- fürdőbelépő a Gyógy - és Strandfürdőbe, korlátlan napi be-és kijárással (a belépő a medencék haszálatára érvényes) 
- díjmentes wifi használa
- zárt, díjmentes parkolás
- privát termálvíz használata az apartmanokban
- fél óra kerékpárhasználat, választható napon 


Akciós csomagár: 9.300.-Ft/fő/ éj


Érvényes: 2017.06.02-06.05.

A csomag minimum 2 fő esetén foglalható, minimum 3 éjszakára.